Uw incentive op maat

Een incentive-reis brengt gever en ontvanger dichter bij elkaar in het zakendoen

Incentives worden gebruikt om medewerkers of klanten van een organisatie of bedrijf te motiveren of te belonen. Een incentive heeft daarom vaak een boodschap, de uitstraling moet tot in de puntjes kloppen met wat de organisatie wil overbrengen. Juist een incentive vereist daarom maatwerk.

 

Ook u kunt een incentive gebruiken om op een aangename wijze het wederzijdse zakelijk begrip te vergroten. Goede voorbereiding en uitvoering van een incentive dragen bij aan het behalen van zakelijke resultaten. Bajkal International staat u hier met een professionele en persoonlijke aanpak terzijde.

 

Uw incentivereis stap voor stap

Eerst stellen we met u het doel van de incentive reis vast. Daarbij hoort ook het kader waarin de incentive reis plaatsvindt: zo kan de reis bijvoorbeeld onderdeel zijn van een meeromvattend zakelijk programma, zoals onderhandelingen of seminars. Vervolgens kijken we welk inhoudelijk programma past bij het realiseren van dat doel en bij het eventuele kader van de reis. Aan de hand van het budget vullen we alle logistieke aspecten in. Tijdens de incentivereis zelf begeleiden we het verloop ervan. Na afloop evalueren we met u om te zien of de doelstellingen van de incentive behaald zijn. Elke stap wordt uitgevoerd in samenwerking met u als opdrachtgever.

 

Dit soort incentive reizen wordt meestal voor een groep van 10 tot 25 personen georganiseerd. Meer over incentives vindt u bij de voorbeelden van gerealiseerde reizen.