Voorbeelden van reizen

 

Incentives voor diverse multinationals

Bajkal International heeft incentives verzorgd voor onder andere Philips, Astra Zeneca en Friesland Foods. Deze bedrijven hebben bijvoorbeeld hun belangrijkste dealers uit heel Rusland uitgenodigd voor een incentive reis naar Nederland. Het doel was telkens tweeledig: enerzijds de dealers commerciële kennis te laten opdoen waardoor ze in Rusland beter voor de bedrijven kunnen presteren en anderzijds hen een onvergetelijke ervaring bezorgen zodat ze met nog meer motivatie zich voor de Nederlandse bedrijven inzetten. Tijdens dergelijke reizen wordt de groep dealers vaak begeleid door een Russische vertegenwoordiger van het Nederlandse bedrijf, die ervoor zorgt dat de incentive volgens verwachting verloopt.

 

 

Incentive reizen voor bloemisten uit St Petersburg, Archangelsk, Vologda en andere Russische steden

In overleg met onze opdrachtgever, bloemisten uit verschillende Russische steden, stellen wij al jaren regelmatig zakelijke en culturele programma’s samen. De bloemisten bezoeken Nederland jaarlijks vanwege de bloemenbeurs en voor zakelijk overleg met hun exporteurs. Een uitgelezen moment voor het organiseren van een incentive, verzorgd door Bajkal International!
Tijdens het uitwerken van het programma onderhouden wij nauw contact met de Russen en hun Nederlandse exporteurs. Voor elke volgende reis bieden wij een nieuw cultureel programma op maat aan, onder het thema “bloemen”. Zo hebben de bloemisten de meest spectaculaire bloemenwinkel in Amsterdam bezocht, om daar voorbeelden te zien van projecten op internationale schaal. Ook bezocht men de bloemenmarkt, en werd in een privéboot een rondvaart gemaakt. Eén dag werd gewijd aan een groot cultureel programma, de Grand Holland Tour. Ook tijdens deze reis besteedden we weer zorgvuldig aandacht aan de keuze van restaurants, plekken met een verhaal verbonden aan de geschiedenis van Amsterdam. Zo werd elk onderdeel van de incentive een onvergetelijke belevenis. Deze reis was voor de bloemisten een inspiratiebron voor hun werk en een ontdekking van het land Nederland.

 

 

Beurs- en seminarreizen

 
 

Seminar-week over pensioenen

Voor een opdrachtgever uit de verzekeringswereld verzorgden wij een seminar programma op maat van één week. Gedurende de week wisselden Nederlandse en Russische deskundigen kennis uit en gingen zij met elkaar in discussie rondom het centrale thema: pensioenen. De bijeenkomsten vonden plaats in het hotel waar de delegatie verbleef maar ook op lokatie bij verschillende bedrijven en instellingen uit de pensioensector. Bajkal International verzorgde het inhoudelijke programma van de seminarweek. Daarnaast waren wij ook verantwoordelijk voor het omlijstende culturele programma en de bij deze week behorende logistieke aspecten, zoals hotel, vervoer en maaltijden.

 

Gasconferentie in Amsterdam

Begin juni 2006 vond in Amsterdam de 3-jaarlijkse wereldgasconferentie plaats. Als er over gas gesproken wordt, kan Rusland natuurlijk niet ontbreken. Bajkal International ontving meerdere Russische delegaties van deelnemers aan deze conferentie: van ingenieurs uit Moskou tot de gouverneur van één van de meest gasrijke republieken in het hoge noorden van de Russische Federatie. Hotels, vervoer, cultureel programma en algehele logistieke ondersteuning werden door Bajkal International voor deze delegaties geregeld.

 

 

Zakelijke groepsreizen

Professionaliteit van Bajkal International bevalt Gasunie

Gasunie heeft al jaren ervaring met Bajkal International. Voor diverse Russische delegaties die op bezoek waren bij Gasunie heeft Bajkal International bijeenkomsten en culturele programma’s samengesteld en uitgevoerd. Gasunie schreef ons onder de indruk te zijn van de aanpak van Bajkal International en de creatieve oplossingen die Natasja Mironova steeds weet te bedenken voor de vragen en opdrachten waarvoor zij gesteld staat. In juni 2007 organiseerde Bajkal International bijvoorbeeld voor Gasunie een cultureel programma in het kader van het bezoek van gouverneur A.D.Artamonov van de grote regio Kaluga en zijn delegatie. Bajkal International werkte direct samen met Gasunie in Moskou, zoals wij gewend zijn: zonder tussenkomst van reisagenten en andere bemiddelaars. Door de goede persoonlijke contacten met Gasunie in Rusland en in Nederland kon Bajkal een programma leveren dat volledig aan de wensen voldeed en op zakelijk gebied Gasunie goede resultaten heeft geleverd.

Gasunie zegt: Bajkal International maakt het verschil!

 

Fenner Dunlop werkt graag met Bajkal International

In de afgelopen jaren heeft Bajkal International met regelmaat zakelijke groepsreizen georganiseerd in opdracht van Fenner Dunlop, de enige fabrikant van industriële lopende banden in de Benelux.

Regio-manager voor het GOS en de Baltische Staten van Fenner Dunlop, mevrouw T.F. Krasnoperova, liet na afloop van een belangrijk bezoek in maart 2005 haar tevredenheid over onze dienstverlening blijken in een kort bericht, dat wij hier citeren: “Ons bedrijf Fenner Dunlop B.V. heeft meerdere malen gebruik gemaakt van de diensten van Bajkal International bij de ontvangst in Nederland van onze klanten uit Rusland. Wij zijn zeer tevreden over de service, de professionaliteit, verantwoordelijkheid en kennis van zaken van Bajkal International.”

 

Steeds grotere opdrachten van verzinkerijbouwer

Met enige regelmaat ontvangt een Nederlands bedrijf dat verzinkerijen bouwt zijn Russische klanten in Nederland. Bij elk bezoek wordt Bajkal International ingeschakeld voor de organisatie van het programma. De eerste keer dat wij dit mochten doen was het nog een kleine opdracht, het betrof alleen onderdelen en enkele excursies. In de loop der jaren heeft de klant ontdekt dat Bajkal International meer doet dan simpelweg een gids en een bus leveren en dat wij ook op zakelijk gebied toegevoegde waarde leveren. Zo groeide het vertrouwen en de verantwoordelijkheid voor Bajkal International bij het organiseren van de bezoeken van de Russische klanten.