Wie wij zijn voor onze klanten

Bajkal International brengt twee culturen samen: Nederlandse symbolen verpakt in Russisch ijs.

Bajkal International is een professionele organisatie, gespecialiseerd in het organiseren en uitvoeren van incentives, beurs- en seminarreizen en zakelijke groepsreizen. Onze klanten zijn Nederlandse en Russische bedrijven en overheden. Voor kleine en grote delegaties van Russen, die de Benelux bezoeken organiseren wij in opdracht incentives en groepsreizen op maat.

 

Reizen: een prettige bijdrage aan uw zakelijk succes

Reizen en ontvangsten zien wij als een prettig onderdeel van uw zakelijk succes. Bajkal International combineert het Russisch vakdiploma toerisme met jarenlange ervaring in zowel het Russische als het Nederlandse zakenleven. Wij zijn daardoor als geen ander in staat de verschillen tussen de Westerse en Russische (zakelijke) mentaliteit te overbruggen. Daarmee dragen we concreet bij aan het succes van uw onderneming.


Russische overheden en bedrijven maken al sinds 1994 gebruik van de kennis en ervaring van Bajkal International om succesvolle zakenreizen naar Nederland te organiseren in het kader van handelsmissies, introductie-seminars en bedrijfsbezoeken.


Nederlandse beursorganisatoren, bedrijven en overheden laten de ontvangst van Russische delegaties en de daarbij behorende logistiek graag over aan de professionals van Bajkal International.

Door de modulaire opzet van het organiseren van de verschillende soorten reizen koppelen we ervaring aan maatwerk. Kijk verder in ons overzicht van modules  en voorbeelden van gerealiseerde reizen.


Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.