Onze diensten op zakelijk reisgebied

Planning tot in details en prettige samenwerking zijn onze sleutels tot uw succes

Bajkal International weet uit jarenlange ervaring, dat kennis van wederzijdse cultuur en (zakelijke) mentaliteit van groot belang is in het zakendoen tussen Rusland en Nederland. Russen waarderen een goede persoonlijke relatie in het zakelijk verkeer enorm.

Een goede organisatie van incentives en zakelijke reizen is daarom van zakelijk belang. Het inhoudelijk programma en de logistiek van ieder bezoek moeten voldoen aan uw verwachtingen als gastheer en gastvrouw èn aan die van uw gasten. Wij besteden daarom veel aandacht aan details.  

 

Inhoud van het reisprogramma

Samen met u stellen we het inhoudelijke programma van een incentive of zakenreis vast; U kent immers de boodschap die u door middel van dat programma wilt overbrengen het best.

 

Logistiek

Naast het verzorgen van de inhoud is Bajkal International ook ervaren in het organiseren van de logistiek voor incentives en zakelijke bezoeken aan Nederland en België. Daaronder verstaan wij:

  • Boeken van geschikte hotelaccomodaties;
  • Organiseren van vervoer (limousines, mini-bussen, touringcars, boten voor vervoer en pleziertochten);
  • Selecteren van goede restaurants voor lunches en diners;
  • Organiseren van een cultureel programma bij een zakelijk bezoek (musea, bloemenshows, excursies, rondvaarten);
  • Begeleiding door deskundige en ervaren Russisch-sprekende gidsen.

 

Korte lijnen, minder kosten

Een belangrijk voordeel voor onze klanten is dat wij direct met hen samenwerken zonder tussenkomst van reisagenten of andere bemiddelaars. Daardoor zijn de communicatielijnen kort, is de opdrachtgever verzekerd van een programma op maat én bespaart hij aanzienlijk kosten.